Vi anbefaler webshoppen her

Badevaerelsesmoebler.dk

Badeværelsesmøbler 120, 140, 160 cm (2024)

Badeværelsesmøbler på 120, 140 og 160 cm er de mest gængse størrelser af badeværelsesmøbler. Hvilke mål der er bedst til dit badeværelse afhænger naturligvis af størrelsen, og hvor meget plads du har til rådighed.

Badeværelsesmøbler på 120 cm og mindre i bredden er bedst til små badeværelser. For at spare på pladsen kan det her også give mening at indtænke vægmonterede skabe og hylder. Badeværelsesmøbler på 140 cm er bedre til lidt større badeværelser. Badeværelsesmøbler på 160 cm giver ekstra meget plads til alt dit badeværelsestilbehør – men kræver også tilsvarende ekstra meget plads.  

Hvis ikke du fandt hvad du søgte, så sørg for at kigge igen om et par dage – vi opdaterer hjemmesiden med nye møbler flere gange om ugen.

Vores bud på de bedste badeværelsesmøbler 120, 140, 160 cm

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-15K
Prisinterval 0-15K - slider
DKK165DKK28.165

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-15K - slider
DKK165DKK28.165

Vi anbefaler:

Badeværelsesmøbler

Vi anbefaler webshoppen her til køb af badeværelsesmøbler. Klik på linket og se det store udvalg.

Flere guides og produktoversigter

Fandt du ikke det rigtige badeværelsesmøbel ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde det bedste badeværelsesmøbel for dig:

Badeværelsesmøbler 120, 140 eller 160 cm

Når du skal vælge nye badeværelsesmøbler, er der et par ting, du skal huske på.

For det første skal du tænke over, hvilken stil du ønsker til dit badeværelse. Foretrækker du et mere traditionelt look eller noget mere moderne? Når du har besluttet dig for en stil, skal du tænke over, hvilken funktionalitet du har brug for fra dine møbler. Hvis du f.eks. har et lille badeværelse, kan du vælge møbler, der ikke fylder så meget plads.

Tænk derefter over, hvilke materialer dine møbler skal være fremstillet af. Hvis du bor i et fugtigt klima, er det vigtigt at vælge materialer, der ikke forringes i fugtigheden. Endelig skal du overveje dit budget, når du vælger nye badeværelsesmøbler. Der findes mange forskellige stilarter og materialer, så du bør kunne finde noget, der passer til både din smag og dit budget.

Badeværelsesmøbler fås i mange forskellige stilarter, så det er nemt at finde noget, der passer til din smag og resten af dit hjem. Du kan finde traditionelle møbler af træ eller mere moderne møbler af metal og glas. Hvis du leder efter noget helt unikt, kan du endda få dine møbler specialfremstillet eller du kan mix-matche forskellige materialer, så du sætter dit helt eget præg.

Overvej målene: Skal det være 120 cm, 140 cm eller 160 cm?

Badeværelsesmøbler kan fås og skræddersyes i forskellige mål. De mest almindelige er 120 cm, 140 cm og 160 cm. Men du kan også finde andre mål som f.eks. 50 cm, 65 cm eller endda 180 cm. Når du kender størrelsen på dit badeværelse, bliver det nemmere for dig at bestille de rigtige møbler. Det er derfor vigtigt, at du måler dit badeværelse og noterer de mål du har brug for. Så har du noget at gå ud fra, når du går på jagt efter de helt rette badeværelsesmøbler.

Hvis du er usikker på målene, kan du tage et kig online på, hvordan du måler dit badeværelse eller spørge til råds i en forhandler.

Når du har målene, kan du begynde at kigge efter møbler. Der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, så tag dig god tid og kig dig omkring, indtil du finder noget, der falder i smag hos dig. 

Badeværelset bliver ofte enten nedprioriteret eller overset når det kommer til boligindretning, men sådan behøver det slet ikke at være. Tværtimod, så er badeværelset et rum du kan forvandle ind til en hyggelig oase med de rettte møbler og den rette indretning.

Når du har fundet de perfekte badeværelsesmøbler, er det tid til at installere dem. Hvis du ikke er sikker på dine gør-det-selv-færdigheder, du kan altid hyre en professionel til at gøre det for dig. Ellers skal du følge den vejledning, der følger med møblet, og du bør kunne installere det uden problemer.

Badeværelsesmøbler kan gøre hele forskellen for udseendet og fornemmelsen af dit badeværelse. 

Med så mange forskellige stilarter og materialer at vælge imellem, er du sikker på at finde noget, der passer til din smag og dit budget. 

Så tag dig god tid, mål op, og nyd at vælge nye møbler til dit badeværelse.

Badeværelsesmøbler 120, 140, 160 cm